top of page

Co Contract is sinds 2002 hét B2B inkoopplatform voor high-end meubelen, verlichting, woontextiel en accessoires binnen Co van der Horst. Gespecialiseerd in het leveren voor interieurarchitecten, interieurstylisten, projectinrichters en zakelijke gebruikers in binnen- en buitenland. 

Trade-programma 

Ben je als interieur professional opzoek naar een partner die je kan ontzorgen, zodat je jezelf kunt concentreren op de klant? Wij hebben een speciale samenwerkingsovereenkomst voor zelfstandige interieurarchitecten, interieurstylisten en projectinrichters. Hierbij blijf je zelf leading in het contact met de klant en de creatieve keuzes. Co Contract draagt zorg voor inkoop, procesbegeleiding, transport en installatie.
 


 

Zakelijke interieurprojecten

Co Contract is expert in zakelijke interieurprojecten. Onze interior designers bedenken en ontwerpen een omgeving die past bij de corporate identity van jouw onderneming, van kantoorgebouwen tot hotels en restaurants. Wij dragen zorg voor inkoop, procesbegeleiding en organiseren transport en installatie met ons eigen team van specialisten.

OVER CO CONTRACT

bottom of page