EVENTS

UPCOMING EVENTS

18 t/m 21 november 2021: Masters Expo

 

Tijdens Masters Expo stap je binnen in de ‘vierde’ Inspiration Residence van Valley, ontwikkelt in samenwerking met de partners van Co van der Horst.

Het geheel wordt ingericht met de nieuwe 2021 collectie van Molteni&C|Dada, ontworpen door Vincent van Duysen en Gio Ponti. Kom alles te weten over Molteni&C|Dada Experience Amsterdam en de luxe huurwoningen in Valley.

Details:

By invitation only

 

ARCHIEF

Online Home Couture Event Co van der Horst.png
Juni 2021: Online Home Couture Event

 

Co van der Horst nodigt je van harte uit voor de eerste editie van het Online Home Couture Event. De interieuradviseurs van Co van der Horst praten je binnen één uur bij over de laatste trends op gebied van interieurtextiel met o.a Rubelli, Dedar Milano, Romo en Sahco. Binnen het Spring & Summer 2021 thema 'Dreams in Color' vertelt Interior Designer Myrthe Stam onder andere over haar bezoek aan de fabriek van het wereldberoemde Italiaanse stoffenhuis Rubelli, de nieuwe collectie Di Varia Natura 2021 en legt uit waarom haar hart sneller gaat kloppen van de collecties van Dedar Milano. Interior Designer Textiles Bas Botman over de nieuwe collecties van het Britse familiebedrijf Romo en het high-end stoffenhuis Sahco. Inclusief live Q&A en goodiebag!

 

Details:

Webinar: Online Home Couture Event

Datum: 3 juni 2021

Tijdstip: 15:00 uur (duur 60 minuten)

Flexform.png
Februari & maart 2021: Flexform Amsterdam

 

Flexform Flagship Store Amsterdam nodigt je graag uit voor een 1-op-1 sessie om de nieuwe indoor & outdoor collectie van Flexform te ontdekken. Een interieurcollectie die is opgedragen aan liefhebbers van de tijdloze esthetiek van Flexform: stijlvol, elegant en excellent design. Wij kijken ernaar uit om je met een kop koffie en Italiaanse delicatesse te ontvangen. Goodiebag included!

 

Details:

Een 1-op-1 sessie met een Flexform expert

Datum: 16 februari t/m 6 maart 2021

Tijdstip: timeslot naar keuze (duur 90 minuten)

Locatie: Flexform Flagship Store

Beethovenstraat 396, 1082 PR Amsterdam

Telefoon: 020 426 0740

14 Januari 2021: Minotti Concept Store

 

Co van der Horst en Minotti nodigen je graag uit voor een digitale workshop om de nieuwe collectie van Minotti te ontdekken. Een authentieke mix van esthetiek, design en couture met nieuwe ontwerpen van designers als Rodolfo Dordoni, Nendo, Marcio Kogan / Studio mk27, Christophe Delcourt en Gamfraseti. 

Details:

Digitale workshop vanuit Minotti HQ TV studio

Datum: donderdag 14 januari 2021

Tijdstip: 11.00 tot 12.00 uur

Minotti.jpg