top of page

EVENTS

UPCOMING EVENTS

Coming soon

ARCHIEF EVENTS

Juni 2022: Opening Molteni&C Amsterdam Flagship Store

Na de succesvolle opening met Flexform in 2017, vestigt Co van der Horst opnieuw een Flagship Store op de Amsterdamse Zuidas. In samenwerking met één van onze toonaangevende Italiaanse leveranciers openen wij 

‘Molteni&C Amsterdam Flagship Store’ – een internationale design primeur.

 

Dit unieke interieurconcept zal in juni 2022 tot leven komen in het iconische gebouw Valley. Op grote hoogte! Molteni&C heeft Flagship Stores in New York, Miami, Los Angeles, Dubai, Milaan, Kaapstad en Parijs. Aan het creatieve hoofd staat de Belgische toparchitect Vincent van Duysen, die tevens verantwoordelijk is voor het ontwerp van Molteni&C Amsterdam Flagship Store.

17 maart 2022: Blooming Days @ Flexform Amsterdam

Van 17 tot 20 maart 2022 vierden wij het 5-jarig jubileum van de Flexform Amsterdam Flagship Store. Co van der Horst nodigde relaties, architecten en klanten persoonlijk uit om dit jubileum samen te vieren tijdens dé blooming days; het voorjaar kriebelde en er was inspiratie in overvloed…

Op donderdag 17 maart kwam voor deze bijzondere gelegenheid Flexform’s topontwerper Christophe Pillet speciaal uit Parijs naar Flexform Amsterdam Flagship Store. Samen met ELLE Decoration’s hoofdredactrice Evelien Reich inspireerde zij tijdens een Design Talk tientallen architecten en designers met een bijzonder verhaal. In de geheel vernieuwde showroom kon je de nieuwste indoor & outdoor collecties bekijken, was er volop (interieur)inspiratie en stonden de experts klaar om te helpen bij de juiste keuzes voor het interieur. We vierden het jubileum met verfijnd design, bloemen en prosecco.

18 t/m 21 november 2021: Masters Expo

Van 18 tot 22 november 2021 kon je een kijkje nemen in de Inspiration Residence van Co van der Horst tijdens Masters Expo 2021. Een voorproef van de plannen voor Molteni&C Amsterdam Flagship Store. In 2022 openen de deuren van deze multifunctionele ontmoetingsplaats voor designliefhebbers verdeeld over de begane grond, 26e en 27e verdieping van het iconische gebouw Valley. Dit doen wij samen met het toonaangevende Italiaanse designmerk Molteni&C en Peter Lute. GREEN gastrobar op de 26e verdieping wordt het hoogste restaurant van Amsterdam!

Juni 2021: Online Home Couture Event

Tijdens de eerste editie van het Online Home Couture Event praatte de interieur adviseurs van Co van der Horst je binnen één uur bij over de laatste trends op gebied van interieurtextiel met o.a Rubelli, Dedar Milano, Romo en Sahco. Binnen het Spring & Summer 2021 thema 'Dreams in Color' vertelde Interior Designer Myrthe Stam onder andere over haar bezoek aan de fabriek van het wereldberoemde Italiaanse stoffenhuis Rubelli, de nieuwe collectie Di Varia Natura 2021 en legde uit waarom haar hart sneller gaat kloppen van de collecties van Dedar Milano. Interior Designer Textiles Bas Botman vertelde over de nieuwe collecties van het Britse familiebedrijf Romo en het high-end stoffenhuis Sahco. 

Februari & maart 2021: Flexform Amsterdam

Flexform Flagship Store Amsterdam nodigde je uit voor een 1-op-1 sessie om de nieuwe indoor & outdoor collectie van Flexform te ontdekken. Een interieurcollectie die is opgedragen aan liefhebbers van de tijdloze esthetiek van Flexform: stijlvol, elegant en excellent design. Een heerlijke kop koffie, Italiaanse delicatesse en goodiebag waren included!

14 Januari 2021: Minotti Concept Store

Tijdens een digitale workshop ontdekte je de nieuwe collectie van Minotti: een authentieke mix van esthetiek, design en couture met nieuwe ontwerpen van designers als Rodolfo Dordoni, Nendo, Marcio Kogan / Studio mk27, Christophe Delcourt en Gamfraseti. 

bottom of page